Schoonheidssalon

Hasselien Bakker van schoonheidssalon 't Pronkje is gevestigd bij Wilma’s Hairstyling.

Mijn naam is Hasselien Bakker en in deze blog wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Delfstrahuizen. Sinds juni 2016 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. 
Toen ik zag dat er een plek vrij kwam als zelfstandig schoonheidsspecialiste bij Wilma's Hairstyling , bedacht ik mij geen moment...wat een ontzettend mooie kans om mijn passie en kennis te mogen delen op een prachtig nieuwe plek. 

Schoonheidsspecialiste zijn is altijd mijn droom geweest. Ik hou ervan om mensen blij te maken met iets wat ik voor ze kan betekenen. Graag neem ik de tijd voor mijn klanten zodat ze zich op hun gemak voelen in mijn schoonheidssalon. Ik geef gelaatsbehandelingen/massages en hierbij gebruik ik de heerlijke producten van Yellow Rose. Dit product is afkomstig uit Griekenland, zuiverplantaardig en heeft een uitgebreide lijn gezichtsverzorgings producten voor alle huidtypes. Ook bied ik manicures met gellak aan, en kunt u bij mij terecht voor mooie, gestylede wenkbrauwen en geverfde wimpers.

Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met de kapsalon.

Met vriendelijke groet,
Hasselien Bakker